середа, 21 квітня 2021 19:05

Зірка "П'ятдесяти відтінків сірого" отримала провокаційну роль

Зірка "П'ятдесяти відтінків сірого" отримала провокаційну роль
Американка Дакота Джонсон зніметься в екранізації британської класики Джейн Остін "Переконання". Фото: Pinterest

Зірка "П'ятдесяти відтінків сірого" Дакота Джонсон зніметься в сучасній адаптації роману Джейн Остін "Переконання". Вийде на стрімінговій платформі Netflix.

Це стане повнометражним режисерським дебютом театрального режисера з Бродвею Керрі Кракнелла. Сценарій написав Рон Басс, який отримав премію "Оскар" за "Людину дощу". Зйомки почнуться в травні.

"Те, що Дакота Джонсон зіграє головну роль у майбутній екранізації класичного роману Джейн Остін, розділило шанувальників на два табори. Половина писала, що з нетерпінням та хвилюванням чекає виходу стрічки. Дехто ж обурений, що на роль англійки з британської класики запросили актрису з Техасу, з явним американським акцентом.

Netflix обіцяє, що нова екранізація стане сучасним і дотепним підходом до історії, залишаючись вірним історії та серцю роману. В офіційному синопсисі йдеться: "Живучи зі своєю снобістською родиною на межі банкрутства, Енн Елліот не може пристосуватися до життя, бо наділена сучасною чутливістю. Повинна полишити минуле та залишатися собою. Однак доходить до того, що може дати другий шанс своєму лихому колишньому коханому Фредеріку". Енн - виклик для тогочасного суспільства, бо неодружена в 27 років", - йдеться на Hello Magazine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів" дебютує в Marvel

"Переконання" - останній роман, який написала Джейн Остін перед смертю в 1817 році, авторка класичних творів, таких як "Чуття і чуттєвість", "Гордість і упередження" та "Емма". "Переконання" не один раз екранізували, наприклад 2007-го з Саллі Хокінс у головній ролі.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "П'ятдесяти відтінків сірого" отримала провокаційну роль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі