понеділок, 19 березня 2007 18:02

Вєрка Сердючка поїде на "Євробачення" без підтримки та реклами

Виконавцеві Андрію Данилко - Вєрке Сердючці, який(ая) представлятиме Україну на конкурсі "Євробачення-2007", не знадобиться жодна додаткова підтримка або реклама. Про це заявив продюсер Сердючки Юрій Нікітін.

Данилко не користуватиметься підтримкою жодних зірок і не поїде в промо-тур. На думку Нікітіна, на території колишнього СРСР виконавець і так достатньо популярний, а в державах, де Сердючку не знають, концерти навряд чи додадуть йому популярності.

Сердючка поїде на "Євробачення" з піснею Danzing, кліп на яку має з"явитися найближчим часом. "Ми плануємо знімати його десь за два тижні, і він буде запущений в український телеефір ще до конкурсу" - сказав Нікітін.

Нагадаємо, що в 2004 році співачка Руслана зайняла на "Євробаченні" перше місце. Її пісня "Дикі танці" (Wild Dances) набрала 280 балів. В якості підготовки до свого виступу на конкурсі Руслана об"їхала з концертами більше десяти країн, що і позначилося на її результатах, повідомляє Деловая неделя.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка поїде на "Євробачення" без підтримки та реклами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі