понеділок, 18 квітня 2011 09:50

Вуді Аллен готовий зняти Ніколя Саркозі в ролі "крутого хлопця"

Вуді Аллен готовий зняти Ніколя Саркозі в ролі "крутого хлопця"

Американський режисер Вуді Аллен висловив готовність запросити в один зі своїх фільмів президента Франції Ніколя Саркозі. В інтерв'ю французькому тижневику Journal du Dimanche, опублікованому 16 квітня, Аллен заявив з посмішкою: "Якщо б мені в голову коли-небудь прийшла така ідея, я б легко підібрав йому роль. Думаю, він може зіграти богартовского героя".

За словами Аллена, Саркозі підійшла б роль "крутого хлопця", близька по амплуа ролям Джо Пеші, який відомий за фільмами "Скажений бик", "Одного разу в Америці" і "Славні хлопці".

Питання про Ніколя Саркозі виникло у французького журналіста у зв'язку з тим, що Аллен нещодавно зняв у своєму фільмі його дружину Карлу Бруні - вона зіграла в епізодичній ролі в його останній картині "Північ в Парижі". В інтерв'ю режисер спростував чутки про те, що Бруні зніметься у нього знову, в більш серйозній ролі.

"Вона не має наміру стати актрисою", - сказав він.

Прем'єра "Півночі в Парижі" відбудеться на відкритті 64-го Каннського фестивалю 11 травня 2011 року. Тим часом вже влітку 2011 року режисер приступить до зйомок нового фільму, в якому зіграють Еллен Пейдж, Джессі Айзенберг, Пенелопа Крус і Алек Болдуїн. Деталі сюжету картини невідомі, проте раніше повідомлялося, що вона буде знята в Римі.

Зараз ви читаєте новину «Вуді Аллен готовий зняти Ніколя Саркозі в ролі "крутого хлопця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі