вівторок, 09 серпня 2011 18:28

"Воплі Відоплясова" їдуть підкорювати Сибір

"Воплі Відоплясова" їдуть підкорювати Сибір

"Воплі Відоплясова" готуються в жовтні відправитися в тур до Уралу, Сибіру та Далекого Сходу. Також восени пройдуть виступи в Казахстані та Білорусі. Концерти відбудуться в рамках програми "ВВ - 25 років".

"Більш, ніж десять років тому, ВВ приїжджали до Новосибірська, - пише на сайті "ВВ" Олексій з Новосибірська. - Тоді був дуже крутий концерт. У мене вже син виріс, дуже хочу з ним сходити на ваш концерт, приїдьте. Не оминайте сибірські землі, тут багато вихідців з України."

"Не зважаючи на начебто солідний вік колективу, ми все ще знаходимось у фазі розвитку, – каже Олег Скрипка. – В рамках ювілейного туру ми вперше відвідали ряд міст, де на виступах зустріли не лише давніх шанувальників, але й численну молодь. До Сибіру та Далекого Сходу за весь цей час ми приїжджали всього кілька разів, та й то фрагментарно. Це буде наш перший повноцінний тур по цих регіонах, і ми налаштовані неодмінно підкорити серця сибіряків і, особливо, сибірячок, донести до них позитивний заряд українського рок-н-ролу".

Гурт "Воплі Відоплясова" був заснований у 1986 році в Києві. У 90-их роках гурт гастролював Францією, випустили там диск. У 1997 повернулися до України, де до сьогодні випустили ще 5 альбомів.

"Гадаю, це феномен горця та бажання завжди бути в бою, – пояснює лідер "ВВ". – Важливо бути цілеспрямованими і триматись один за одного. Зрозуміло, що в особливі сантименти ми вже не пускаємось, але на концертах я бачу, як у музикантів перед виступом спалахують очі, з'являється вогник. Для мене це контрольна сигнальна лампочка, що ми займаємось вірною справою. Взагалі "ВВ" більшою мірою концертна команда. Ми розуміємо, що студія – це важливо, що потрібно фіксувати там матеріал, але головне для нас – це концерти. Вони не дають застоятись крові та дозволяють отримати зворотний зв'язок."

Зараз ви читаєте новину «"Воплі Відоплясова" їдуть підкорювати Сибір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі