четвер, 30 серпня 2018 14:30

Вона довела, що рак лікується позитивом: неймовірна історія Луїзи Хей

30 серпня 2017-го спинилось серце американської письменниці, психолога Луїзи Хей. Жінка померла у власному будинку у Сан-Дієго, у штаті Каліфорнія. За 91 рік свого життя американка встигла змінити не тільки власну долю, а й допомогти тисячам людей із усього світу.

ЇЇ надбання – численні відкриття щодо впливу позитивного мислення на життя та здоров'я людини. 1977-го у Луїзи, яка працювала манекенницею, діагностували рак. Замість хімічної терапії та лікарняного догляду жінка обрала самостійну методику лікування. Завдяки спеціальній дієті, позитивному мисленню та практиці прощення старих образ за рік жінка повністю одужала.

Про своє зцілення, а також про зв'язок емоцій і думок зі станом здоров'я жінка написала книгу "Зціли своє життя". Згодом вона стала бестселером по всьому світу, її перевели 30 мовами.

  Цитата з книги Луїзи Хей "Зціли своє життя"
Цитата з книги Луїзи Хей "Зціли своє життя"

Майбутня письменниця народилась у Чікаго, де все дитинство жила з матір'ю та вітчимом. Чоловік постійно знущався над дівчиною, зґвалтував її. Не знайшовши підтримку матері, дівчина у підлітковому віці втекла з будинку. У 16 вона народила власну доньку, яку віддала на виховання заможному безплідному подружжю. Змінивши кілька професій, Луїза стала моделлю. На одному з показів вона познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком, з яким згодом прожила разом 14 років. Після того, як чоловік покинув її заради іншої жінки, Луїза занурилась у психологію. Проаналізувала своє життя та вирішила, що всі її проблеми пов'язані із дитячою образою на батьків. Так вона розпочала власний шлях дослідження залежностей наших почуттів і подій у житті.

"Як тільки людина захворіла, їй одразу треба спитати себе, на кого вона має образу та кого їй слід вибачити" - пише Луїза Хей у своїй книзі "Зціли своє життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відношу себе до 10 відсотків розумних"

"У кожному з нас живе 3-річна дитина, яка хоче трохи захисту й любові. Образа, почуття провини та злість – почуття, які руйнують психічне та фізичне здоров'я" ділиться авторка зі своїми читачами.

Про самозцілення за допомогою позитиву 2008-го зняли фільм.

31 серпня 2018-го відбудеться церемонія поховання американської співачки Арети Франклін. Жінка померла від раку на 76 році життя. Тіло померлої виставлено в Музеї історії афроамериканців Чарльза Райта в Детройті, штат Мічиган (США). Там воно пробуде 2 дні, щоб всі шанувальники могли попрощатися із зіркою, передає Daily Mail. За передсмертним проханням Арети, її поховають у золотій труні, вдягненою у ошатну червону сукну та туфлі на підборах. Жінка дуже хотіла, аби фанати та родичи запам'ятали її красивою.

Зараз ви читаєте новину «Вона довела, що рак лікується позитивом: неймовірна історія Луїзи Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі