неділя, 11 квітня 2021 00:45

Випустять невиданий альбом Прінса. У ньому критикує політиків та соцмережі

Випустять невиданий альбом Прінса. У ньому критикує політиків та соцмережі
Альбом Прінса "Welcome 2 America", який він не встиг офіційно видати, вийде 30 липня. Складається з 12 композицій. Фото: Youtube

Альбом Прінса "Welcome 2 America" вийде 30 липня. Складається з 12 композицій.

Артист записав альбом на власній студії Paisley Park у 2010 році, але не видав офіційно.

В анонсі The New York Times реліз називають свідченням занепокоєння, надій та поглядів Прінса щодо того, як змінюється суспільство. У ньому передбачає еру політичного розколу, дезінформації та відновленої боротьби за расову справедливість. Альбом торкається теми поверховості соціальних медіа, культури селебріті та корпоративних монополій у музичній індустрії.

"Світ під загрозою дезінформації. Передбачення Джорджа Оруелла справдилося. Нам потрібно залишатися непохитними у своїй вірі у скрутні часи", – цитують артиста в описі альбому.

З 2010 по 2012 рік Прінс зіграв понад 80 концертів під час туру "Welcome 2 America", але так ніколи не пояснив, чому відклав випуск однойменного альбому, який на той час був готовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бейонсе має 28 золотих грамофонів

Як пише The New York Times, артист завжди тримав свою музичну кар'єру під прискіпливим контролем, проте не залишив жодних розпоряджень стосовно цих записів та іншої творчої спадщини. Після його смерті від передозування у 2016 році спадкоємцями стали шість кровних родичів, які прийняли рішення про випуск платівки.

Вважається, що архів Прінса в студійному комплексі Paisley Park налічує тисячі ніколи невиданих пісень.

Зараз ви читаєте новину «Випустять невиданий альбом Прінса. У ньому критикує політиків та соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі