середа, 09 січня 2019 16:51

Випустять ляльки у вигляді учасників популярної групи
6

Кім Те Хьон
Фото: Twitter
Ляльки V та Чиміна
Ляльки Кіма Те Хьона та  Джей-Хоупа
Ляльки Кенів із головами співаків
Ляльки Барбі із головами співаків

Американська компанія Mattel, відома створенням ляльки Барбі, випустить іграшки у вигляді учасників корейського бойз-бенду BTS.

Окрім зовнішньої схожості, усі 7 учасників гурту будуть в образах із кліпу Idol. Відео побило світовий рекорд - його подивилось 45 млн глядачів першої доби після релізу.

"BTS – це феномен поп-культури, ними захоплюються у всьому світі люди різного віку й культур, - повідомляють у Mattel. - Ляльки виглядатимуть у стилі Барбі та Кена, хоча й кожна лялька матиме свої унікальні риси.
Першими на ринок вийдуть фігурки Чиміна - головного танцюриста і вокаліста гурту.

Фанати гурту одразу почали ділитися своїми бажаннями та кумедними фотожабами щодо того, як мають виглядати ляльки. Також вони висловили бажання, щоб зробили ляльки й інших популярних представників K-pop.

K-pop (кей-поп) — поп-музика Південної Кореї, має початок із 90-х.
Це суміш модної західної музики і високоенергетичного японського попа. Йде лінією змішання стилів, поєднує і спів, і реп, робить особливий наголос на яскраві виступи, потужні візуальні ефекти, зокрема танцювальні номери.

Серед найвідоміших виконавців: Super Junior, B.A.P, Big Bang, BTS, Block B, GOT7, Infinite, Girl's Generation, HyunA, BLACKPINK, Psy, Shinee, EXO та безліч інших.
К-поп став настільки популярний, що породив жарти, наприклад: "Половина населення Південної Кореї — співаки, а половина — їхній обслуговуючий персонал".
Окрім того, ця музична культура дещо поліпшила відносини між демократичною Південною та соціалістичною КНДР. 2018-го на фестивалі "Весна іде" у Північній Кореї виступило 160 к-поп артистів.

Зараз ви читаєте новину «Випустять ляльки у вигляді учасників популярної групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі