понеділок, 23 жовтня 2017 14:32

Винник забув слова культової української пісні

Винник забув слова культової української пісні
Винник забув слова пісні. Фото - segodnya.ua

Під час музичного шоу талантів "Х-Фактор" член журі співачка Настя Каменських виконала на сцені "Червону руту" Володимира Івасюка. Запросила підспівати естрадного виконавця Олега Винника. Олег відповів, що не пам'ятає слів і зміг виконати лише приспів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник розважатиме українців на Новий рік

Психологи пояснили феномен популярності Олега Винника. "Творчість артиста і його образ - родом з 1990-х, коли більшість його шанувальниць були молоді та повні надій.
Привабливий образ, в якому помітно змішання стилів. Зовні він нагадує "ангела" - красивого чоловіка з проникливим поглядом. Який, коли дивиться в очі чи з екрана телевізора, заглядає в саме серце жінки. Йому 44 роки, у нього прекрасна статура, він зовні схожий на Ігоря Талькова. У Ігоря був образ жертовного чоловіки, що вічно страждає. Він загинув трагічно. Це улюблений образ жінок, обумовлений культурними особливостями країн колишнього СРСР", - сказала психолог Юлія Шуваєва.

Зараз ви читаєте новину «Винник забув слова культової української пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі