четвер, 22 квітня 2021 20:14

Вийде продовження культового ситкому

Вийде продовження культового ситкому
Гіларі Дафф зіграє в продовженні відомого ситкому "Як я зустрів вашу маму". Фото: Instagram

Знімуть продовження відомого ситкому "Як я зустрів вашу маму". На цей раз матиме назву "Як я зустріла твого тата".

Головну роль зіграє Гіларі Дафф. Підписала контракт на десять пілотних серій. Виходитиме на платформі Hulu. Хочуть показати ситком очима жінки, тож замість Теда Мосбі головним персонажем буде Софі. Дія розгорнеться у 2021 році. Софі і її друзі намагаються знайти себе та влаштувати особисте життя у вік додатків для побачень та безмежних можливостей.
Шоуранери - Ісаак Аптакер і Елізабет Бергер. Вони були співавторами серіалів "Це ми" та "Кохання, Віктор". Це спін-оф, тож актори з оригінального серіалу не повернуться до своїх ролей.

"У моїй кар'єрі мені неймовірно пощастило зіграти чудових персонажів, але на роль Софі чекаю з особливим нетерпінням. Так як я фанатка ситкому, то трохи нервуюся", - каже Гіларі Дафф для Variety.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Індіана Джонс 5" поповнився зірковим складом

Зніматимуть в традиціях ситкомів - на одних і тих самих локаціях, при живій аудиторії, з одного дублю та декількома камерами.

"Через неоднозначну кінцівку ситкому, більшість шанувальників раді продовженню. Це точно планується як коментар до сучасної культури знайомств. Деякі вже уявляють сюжет, виходячи з концепції. Головна героїня може взагалі не закохатися в жодного чоловіка та замість цього піти шляхом штучного запліднення. Якщо серйозно, то однією з фішок шоу є його музична енергія. Згадати тільки пісню Барні про те, як він любить смокінги. Це важко переплюнути, хоч Гіларі Дафф ще й співачка. Скоріш за все, виконає пару пісень в серіалі. Цей проєкт влучно їй підвернувся, бо скоро закінчується серіал Younger, в якому грала одну з головних ролей", - йдеться на Screenrant, який зібрав реакції шанувальників серіалу в Twitter.

"Як я зустрів вашу маму" виходив у ефірі CBS протягом дев'яти сезонів у 2005-2014 роках. Має понад 200 серій. Це не перша спроба створити продовження серіалу. CBS замовила пілотний проєкт "Як я зустріла твого тата" 2013-го, режисером була Грета Гервіг, оповідачем - Мег Райан.

У Каліфорнії завершилися зйомки спецепізоду серіалу "Друзі". Він матиме назву Friends: The Reunion, тобто "Друзі: Возз'єднання".

У ньому знялися всі актори з оригінального ситкому: Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі й Девід Швіммер.

Зараз ви читаєте новину «Вийде продовження культового ситкому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі