вівторок, 12 травня 2020 11:07

Відбудеться перший концерт під час карантину

Автор: facebook.com
  Американський кантрі-рокер Тревіс Маккріді проведе перший у США концерт із дотриманням соціального дистанціювання в умовах карантину
Американський кантрі-рокер Тревіс Маккріді проведе перший у США концерт із дотриманням соціального дистанціювання в умовах карантину

Перший живий концерт під час карантину відбудеться в США. Кантрі-рок виконавець, фронтмен гурту Bishop Gunn Тревіс Маккріді планує виступити 15 травня в місті Форт Сміт, штат Арканзас.

Захід выдбудеться в сидячому залі, місткість якого скоротять на 80 відсотків - квитки продаються на 229 із 1100 місць. Відвідувачі сідають групами друзів чи знайомих, які і так контактують у житті, від 2 до 12 осіб. Дистанція між групами - щонайменше 1,8 м.

Усім глядачам потрібно буде надіти маски, придбати які можна на вході. У будівлі розташовано 20 точок із санітайзерами, якими можна користуватися безкоштовно. У вбиральнях не може бути більш як 10 людей одночасно.

На вході відвідувачам вимірюватимуть температуру. Працівники концертного залу знезаражуватимуть поверхні. Напої в барі запакують в індивідуальну тару. У приміщенні "прокладуть маршрути" одностороннього руху глядачів, щоб дотримуватися дистанціювання.

Квитки на виступ коштують $20. Більшість продано.

За словами губернатора Арканзасу Вільяма Гатчинсона, концерт 15 травня порушує директиви влади штату. Великі криті майданчики можуть почати відкриватися з 18 травня з аудиторією до 50 людей.

Концертний промоутер Майк Браун веде перемовини з місцевою владою. Його аргумент, що з 4 травня в Арканзасі немає обмежень на кількість людей у церквах. Вірить, що шоу відбудеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль UNDERHILL оголосив нові дати проведення

В Україні відбудеться акція #стопкультурнийкарантин. Має на меті привернути увагу уряду до концертної індустрії та почати діалог щодо можливого сценарію виходу з карантину. 12 травня, о 22:00, на знакових локаціях українських міст увімкнуть промені світла, спрямовані в небо. "Якщо нас не чують, то нас побачать", - заявляють організатори, музичний форум Kyiv Music Days.

Зараз ви читаєте новину «Відбудеться перший концерт під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі