пʼятниця, 20 листопада 2020 12:11

Видадуть досі не опубліковані роботи Толкіна про Середзем'я

Видадуть досі не опубліковані роботи Толкіна про Середзем'я
У збірник під назвою "Природа Середзем'я" увійдуть його праці на тему географії фантастичного континенту. Фото: HarperCollins

Одне з найбільших видавництв світу HarperCollins випустить у червні 2021 року збірник раніше не опублікованих робіт фантаста Джона Роналда Руела Толкіна.

Вони будуть присвячені Середзем'ю, описаному в книжках "Володар перснів", "Гобіт" та "Сильмариліон", пише The Guardian.

Хоча остання книжка з серії "Володар перснів" про Середзем'я була опублікована 1955 року, Толкін продовжував писати есе про свій вигаданий світ майже до самої смерті 1973-го.

У збірник під назвою "Природа Середзем'я" увійдуть його праці про істот фантастичного континенту, його історії та географії. Читачі дізнаються, у чому секрет безсмертя ельфів, а також отримають відповідь на питання, чи можуть гобіти та жінки-гноми відрощувати бороди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер британський письменник Крістофер Толкін

Компанія Amazon назвала імена акторів, які зіграють у серіалі за мотивами культової трилогії "Володар перснів" англійського письменника Джона Толкіна. Перелік 15 акторів опублікували на сторінці проєкту у Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Видадуть досі не опубліковані роботи Толкіна про Середзем'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі