четвер, 30 травня 2019 21:45

Від величезної ящірки до пса-супергероя: що дивитися в кіно

Від величезної ящірки до пса-супергероя: що дивитися в кіно
318-метрова ящірка-мутант трощить Токіо в новому фільмі "Годзілла 2: король монстрів" bloody-disgusting.com

"Годзілла 2: король монстрів", США, Японія.

318-метровий доісторичний ящір-мутант Годзілла прокинувся від випробовування водородної бомби в Тихому океані. Чудовисько почав трощити японську столицю Токіо. На своєму шляху Годзілла знищує атомним тепловим промінем з пащі. Цього разу його ворогами будуть гігантський метелик Мотра, велетенський птеранодон Родан та трьохголовий дракон Кінг Гідора. Як і Годзілла, ці персонажі-мутанти були вигадані у 1950-ті . Це була реакція японською культури на ядерне бомбардування Хіросіми і Нагасакі в серпні 1945-го. Перезапуск серії фільмів "Годзілла" свідчить про те, що тема технологічної війни та радіації все ще хвилює сучасність. Події картини розгортаються в одному кіновсесвіті із Кінг-Конгом, а тому вже наступного року вийде стрічка про протистояння велетенського ящіра та мавпи.

"Таємне життя домашніх тварин 2", США.

Коли домашні тварини залишаються вдома без своїх хазяїв, починають розмовляти та поводитись майже як люди. Джек-расел-тер'єр наглядає за новонародженою господарською дитиною. Піклується про неї більше за матір. В іншому домі кішка дає їм уроки гарних манер цуценятами. Пес перетворюється на супергероя Капітана Сніжка. Кролик намагається визволити свого товариша тигреня із цирку.

Режисером другої частини мультфільму "Таємне життя домашніх тварин" виступив Кріс Рено. Відомий за трьома серіями "Нікчемного я" і "Посіпаки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи покарають винних: вийшов тизер фінальної серії серіалу "Чорнобиль"

"Вельзевул", Мексика.

Колишній священник скоїв серію шокуючих вбивств дітей. Від церкви його відлучили за сатанинські ритуали. Розслідуванням займається детектив, який при схожих обставинах нещодавно втратив сина. Це для нього принципова справа. У священника є прихильники. Вони намагаються наблизити апокаліпсис. Детектив розуміє, що йому доведеться боротися із потойбічним злом. Роль вбивці виконав Тобін Белл — головний актор серії фільмів "Пила".

Картина про англійського співака Елтона Джона "Рокетмен" вийде вже наступного тижня. Стрічка вважається фаворитом у цьогорічній гонці за премією "Оскар". Фільм зняли з елементами фантастики, на чому артист настояв особисто. Також Джону було важливо зберегти на екрані сцени сексу та вживання наркотиків. За словами співака, у 1970-ті його життя виглядало саме так. Режисером виступив Декстер Флетчер, що спродюсував минулорічну музичний байопік "Богемна рапсодія" про гурт Queen.

Зараз ви читаєте новину «Від величезної ящірки до пса-супергероя: що дивитися в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі