субота, 03 листопада 2018 21:45

"Вичерпали себе" - критики розгромили новий сезон "Карткового будинку"

"Вичерпали себе" - критики розгромили новий сезон "Карткового будинку"
Картковий будинок: 6-й сезон серіалу розчарував критиків. Фото: thrillist.com

2 листопада компанія Netflix виклала завершальний 6-й сезон політичного серіалу "Картковий будинок".

Експерти залишилися незадоволеними фінальними серіями, пише Телекритика.

"Картковий будинок" завжди був тим шоу, сюжетні повороти якого збивають глядача з пантелику, а зростаюча інтрига може втомити. Зараз, коли всі персонажі зайняті перешіптуванням, ці проблеми стали очевиднішими, ніж будь-коли", - кажуть у телеоглядачі The Atlantiс.

"Серіал йшов по низхідній ще до того, як виникли звинувачення на адресу Кевіна Спейсі, що змусили Netflix звільнити актора і завершити шоу без нього. Парадоксальним чином, серіал вичерпав свій наративний імпульс, коли в реальному житті інтерес до сірих кардиналів політики лише виріс", - пише NPR.

Критик з видання The Guardian поставив новому сезону двійку і зазначив, що Робін Райт не вдалося заповнити порожнечу після відходу партнера по серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, в яких чоловіків замінили жінками

Головну роль у серіалі "Картковий будинок" виконує акторка Робін Райт. Крім того, на екрані з'явиться данський актор Ларс Мікельсен. У 3 і 4 сезонах серіалу грав вигаданого президента Росії Віктора Петрова. Кевін Спейсі, чий персонаж Френк Андервуд досі був центральним у серіалі, не брав участі у зйомках 6 сезону. За сюжетом, дія у нових серіях відбувається після його смерті.

Зараз ви читаєте новину «"Вичерпали себе" - критики розгромили новий сезон "Карткового будинку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі