четвер, 18 грудня 2014 06:35

Віце-спікер парламенту Грузії побував на передовій "Айдару"

Віце-спікер парламенту Грузії побував на передовій "Айдару"
www.unn.com.ua

Віце-спікер парламенту Грузії Георгі Барамідзе побував у зоні АТО на барикадах передової добровольчого батальйону "Айдар". У місті Щастя Луганської області він зустрівся із бійцями та грузинами-добровольцями, які служать у батальйоні.

Про це повідомляє прес-служба "Айдару", передає "Укрінформ".

"Грузини передали йому прапор Грузії, що пройшов Майдан і до сьогодні був з ними в АТО. Бійці попросили Барамідзе відвезти прапор на грузинську землю і передати землякам частину духу Майдану", - йдеться в повідомленні.

Барамідзе зазначив, що був вражений масштабом руйнувань після обстрілів бойовиків. Згадуючи досвід Грузії, він провів паралелі із тими безглуздими та масштабними руйнуваннями, що здійснили збройні сили Росії під час військової агресії в 2008 році, коли Барамідзе обіймав посаду віце-прем'єра Грузії.

"Це військовий рубіж не лише для України, але і для всієї східної Європи. Я сьогодні особисто познайомився із героями, які захищають цей форпост. Це мужні і відважні люди, і я вдячний їм - від себе особисто та від імені грузинського народу. Перемога України стане перемогою для Грузії", - наголосив Барамідзе.

Зараз ви читаєте новину «Віце-спікер парламенту Грузії побував на передовій "Айдару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі