субота, 30 грудня 2017 23:16

"Ви бачили взагалі фільм? Це реально круте кіно": режисер Стас Жирков емоційно захищає "Кіборгів"

"Ви бачили взагалі фільм? Це реально круте кіно": режисер Стас Жирков емоційно захищає "Кіборгів"
Жирков розповів про новинки "Золотих воріт". Фото -glavcom.ua

Режисер, художній керівник театру "Золоті ворота" Стас Жирков звернувся до колег, які критикують картину Ахтема Сеїтаблаєва "Кіборги" про захисників донецького аеропорту.

Виклав запис на Facebook.

"Чуваки, зніміть своє кіно. Робіть щось. А розмірковувати на тему, як все має бути - це не варіант. Я не маю стосунку до фільму - але мене це реально зачепило", - сказав Жирков.

"Кіборги" вийшли в прокат 6 грудня, за перші вихідні зібрали 8, 2 млн. грн.

Також режисер розказав про новинки театру "Золоті ворота" у 2018-му і привітав усіх з прийдешніми святами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Театральні критики назвали найкращі вистави 2017 року

Столичні критики назвали 10 кращих вистав 2017-го. Третє місце віддали "Тату, ти мене любив?" Стаса Жиркова за п'єсою cучасного білоруського драматурга Дмитра Богославського.

Олександр дізнається, що сестри хочуть продати батьківську хату. Щоночі йому сниться батько. Завжди нагадує, як чистити стару криницю. Однієї ночі Олександр розуміє, що так і не дізнався про почуття батька до нього. Кричить уві сні: "Тату, ти мене любив?" Заново переживає біль утрати. Вирішує, що жити потрібно принаймні тому, що хтось має чистити криницю, за сюжетом.

Зараз ви читаєте новину «"Ви бачили взагалі фільм? Це реально круте кіно": режисер Стас Жирков емоційно захищає "Кіборгів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі