понеділок, 05 серпня 2013 11:27

Ведучою "Оскара - 2014" стане найулюбленіша американцями жінка-комік

Ведучою "Оскара - 2014" стане найулюбленіша американцями жінка-комік

Відома телеведуча, актриса і комедіант Еллен Дедженерес стане господинею майбутнього "Оскара". Вона вдруге буде вести престижну церемонію.

Уперше Дедженерес вийшла на сцену кінотеатру "Кодак" в якості ведучої в 2007 році. Тоді комедіантка отримала позитивні відгуки від критиків і була номінована на "Еммі" за проведення "Оскара". The Hollywood Reporter поговорив з актрисою після оголошення: "Я дуже рада, що вдруге стану ведучою "Оскара". У таких випадках говорять, що втретє пощастить".

У скарбничці Дедженерес 11 статуеток "Еммі" за її шоу. Вона чотири рази ставала "улюбленою жінкою-коміком" і "улюбленою ведучою ток-шоу" за результатами People's Choice Awards. У 2003 року вона озвучила рибку Дорі в мультфільмі "У пошуках Немо". У 2015 році вийде картина "У пошуках Дорі", в якому кумедній героїні Дедженерес дали головну роль.

Торік церемонію вів режисер Сет Макфарлейн, чиї жарти сподобалися далеко не всім. На церемонії вручення він продемонстрував свої музичні таланти, багато співав і танцював. Але критикували і пісню про оголених актрис в кіно (We Saw Your Boobs), і фінальну пісню "Для переможених" (For the Loosers), і жарти з участю ведмедя Теда (що говорить голосом Макфарлейна), які багато хто визнав антисемітськими.

Зараз ви читаєте новину «Ведучою "Оскара - 2014" стане найулюбленіша американцями жінка-комік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі