середа, 18 листопада 2020 19:25

"Вагоновожатые" записали саундтрек до серіалу "Секс, Інста і ЗНО"

"Вагоновожатые" записали саундтрек до серіалу "Секс, Інста і ЗНО"
Онлайн-серіал про шкільне життя "Секс, Інста і ЗНО" зняв режисер Антоніо Лукіч. Вийде 25 листопада на платформі 1+1 video. Фото: facebook.com

Гурт "Вагоновожатые" долучився до створення музики до серіалу "Секс, Інста і ЗНО" про покоління Z. Виконали головний трек ZNO.

Автор слів - фронтмен колективу Антон Слєпаков. Речитативом на фоні запального брейкбіту розповідає про труднощі підліткового життя, з якими стикаються герої стрічки.

"Досить смішно і безглуздо видавати себе за такого "вічного підлітка" або "свого хлопця", козиряти, що ти з молоддю на "ти". При цьому в їхніх очах виглядати придурошним старпером, - каже Слєпаков. - Краще розповісти історію і поділитись баченням зі свого боку та свого віку. Якщо ж не дуже розбираєшся в якихось питаннях - типу ЗНО, з сексом та Інстою у нас все більш-менш зрозуміло, то краще запитати і проконсультуватися у наших дітей. Принаймні я завжди так роблю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За фільмом "Мої думки тихі" створять туристичний маршрут

"Секс, Інста і ЗНО" - драмедія режисера фільму "Мої думки тихі" Антоніо Лукіча. Авторка ідеї та шоуранерка − Ірина Никончук. Сценарій створили Євгенія Бабенко та Павло Остріков.

Головна героїня Саша Моцак була найпопулярнішою дівчиною в школі, та все змінюється в одну мить. Її конкурентка Єва Горбатюк не спиниться ні перед чим, поки всі в школі не почнуть вважати її кращою за Сашу, за сюжетом.

"З їхнього протистояння починається історія підлітків, що перебувають на межі між дитинством і дорослим життям. Такі відверті історії не покажуть на телебаченні, але ми вирішили ризикнути. Чи займатися сексом, коли тобі 16? Що робити, коли тебе булять у школі? Як пережити ЗНО і прищі? Герої будуть чесними в усьому", - йдеться в анонсі.

Прем'єра серіалу відбудеться на платформі 1+1 video. Усі 12 серій будуть доступні для перегляду за передплатою з 25 листопада.

Основним музичним продюсером і композитором "Секс, Інста і ЗНО" став Ігор Кириленко, учасник електронного дуету Hidden Element. Створив близько 30-ти треків. Також звучатиме музика різних продюсерів і виконавців: Hidden Element, Monsto, Polje, Vroda, Bejenec, SI Process, Макса Барських, ONUKA, Івана Дорна, U_C, Mujuice, Kedr Livanskiy.

Зараз ви читаєте новину «"Вагоновожатые" записали саундтрек до серіалу "Секс, Інста і ЗНО"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі