вівторок, 17 вересня 2013 10:55

В Західній Україні та Севастополі готуються до повеней

В Західній Україні та Севастополі готуються до повеней
Фото: radiosvoboda.org

Сьогодні вдень у Карпатах та на Закарпатті пройдуть сильні, місцями дуже сильні дощі. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.

"У зв'язку з очікуваними сильними дощами, ввечері 17 та впродовж 18 вересня на ріках басейну Дністра очікуються підйоми рівнів води на 0.3–1.0 м над поточними", - сказано у повідомленні.

Тим часом влада Севастополя прийняла рішення підготуватися до можливого затоплення міста під час рясних опадів, повідомили УНН в Севастопольській міській державній адміністрації.

"З сьогоднішнього ж дня всі комунальні служби, у першу чергу - комунальне підприємство "Дорожньо-експлуатаційне управління", повинні почати підготовку міста до можливих рясних опадів. Ми повинні зробити все, щоб ні один з районів міста не затопило", - заявив глава СМДА Володимир Яцуба.

За його словами, та надзвичайна ситуація , яка склалася в Одеській області, в першу чергу пов'язана з халатністю комунальників. Зокрема, однією з причин підтоплень стали забиті опалим листям зливостоки.

"Я спілкувався сьогодні з силовиками, з керівництвом Державної служби з надзвичайних ситуацій у Севастополі. Вони в курсі ситуації. Зараз потрібно об'єднати зусилля, привести в порядок так звані "лівневки", щоб не допустити колапсу", - заявив Яцуба.

Зараз ви читаєте новину «В Західній Україні та Севастополі готуються до повеней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі