понеділок, 14 травня 2012 19:40

У Вінниці даішники відкрили прозорий офіс
6

Фото: Фото: Аріна КАНТОНІСТОВА

У Вінниці відкрили перший в Україні прозорий офіс при обласній Державтоінспекції. Тут для реєстрації автомобіля знадобиться близько двох годин.

Відділ реєстраційно-екзаменаційної роботи замість стін обгородили великими метало-пластиковими вікнами. Відтепер тут виконання запитів відвідувачів здійснюються за принципом "Єдиного вікна".

Екзаменаційний клас, що знаходиться поряд, також знаходиться за склом. Після успішної здачі водійське посвідчення можна забрати за годину.

Даішники обіцяють проводити операцію без черг. Вже спробували обслуговувати 250 клієнтів протягом дня.

"Черги не було. Відділ обладнаний новітньою базою для надання послуг громадянам із питань реєстрації і перереєстрації транспортних засобів, здачі екзаменів, видачі і заміни посвідчень водія. Відтепер тут можна поставити на облік і зняти з обліку транспортний засіб, зареєстрований у будь-якій іншій області України. Вінниччина стала однією з перших, де такі послуги стали можливими", - розповів начальник ДАІ Вінниччини Павло Солоненко.

Про готовність документів повідомляє великий монітор у центрі зали.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці даішники відкрили прозорий офіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі