пʼятниця, 20 лютого 2015 05:05

В Україні сьогодні сильна 5 колона – народний депутат України

В Україні сьогодні сильна 5 колона – народний депутат України
М. Марченко

Про можливість присутності в Україні миротворчих військ НАТО, про 5 колону, котра працює на агресора, розповідає народний депутат України Юрій Бублик. Він приїхав у Миргород на відкриття громадської приймальні ВО "Свобода".

"Коли хтось сподівається, що миротворчі війська, чи війська НАТО будуть гинути за свободу українців, то це хибне уявлення. Такого ніколи не буде. Коли ми назвемо війну війною, введемо воєнний стан, тоді у форматі Будапештського меморандуму ми можемо апелювати до США, Великої Британії на предмет фінансової, військової допомоги Україні. 5 колона в Україні на сьогоднішній день сильна. І вона представлена навіть у Верховній раді України. Це "Опозиційний блок", який у народі називають окупаційним. На жаль, вона представлена і в органах місцевого самоврядування. В районних і обласних радах", – говорить Юрій Бублик.

Пояснює, ближче на схід чітко виявлені їхні світоглядні бачення. А у центральних регіонах країни вони більш скритні. Це люди, котрі за своєю природою є пристосуванцями: "Їм без різниці, до яких пам'ятників класти квіти, їм без різниці, яку ідеологію сповідувати та якому начальнику служити. Це постколоніальний синдром, де спрацьовує принцип: я начальник – ти дурак, ти начальник – я дурак. Зараз на недостатньому рівні інформаційна безпека країни. Потрібно вводити воєнний стан. Воєнний стан передбачає відключення всіх каналів і трансляцію лише одного – державного каналу та одного радіоканалу", – каже нардеп.

Зараз ви читаєте новину «В Україні сьогодні сильна 5 колона – народний депутат України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі