пʼятниця, 26 грудня 2014 17:19

В Росії вийшов календар про Крим з оголеними відпочивальницями
13

Фото: Андрій Тарусов

Російський художник Андрій Тарусов випустив календар "Обережно, Крим!", виконаний у стилі пін-ап. У ньому зображені оголені дівчата, які відпочивають у Криму.

Надрукований календар був 5 грудня, про що художник повідомив на своїх сторінках в соцмережах.

На кожній сторінці календаря зображена дівчина на пляжі різних курортних міст півострова: Ялти, Коктебеля, Місхора, Судака, Гурзуфа. Картинки супроводжуються корисними порадами у формі смішних віршів: наприклад, "Чтоб не ведать дискомфорта, пейте воду на курортах!".

"Поради - це жартівлива частина. І може стосуватися будь-якого пляжу. А ідея з містами виникла просто: щоб на картинках красувався не просто Крим, а щось конкретне. Обирав прибережні міста, бо всі дівчата в мене зображені на пляжі", - пояснює творець пін-ап-календаря.

"Обережно, Крим!" не перший календар Тарусова. До цього він випускав календарі, присвячені в тому числі Олімпіаді і Конституції. Художник продає їх онлайн на своєму сайті. Тарусову 28 років, він живе і працює в Москві.

Зараз ви читаєте новину «В Росії вийшов календар про Крим з оголеними відпочивальницями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі