вівторок, 21 серпня 2012 13:31

В Одесі на День Незалежності покажуть фільм про становлення України

Автор: Фото: toloka.hurtom.com
 

24 серпня 2012 року, в День Незалежності України, о 18:00 в одеському Єврейському культурному центрі "Бейт гранд" відбудеться презентація документального фільму Сергія Буковського "Україна: точка відліку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ларс фон Трієр запрошує у свій проект усіх охочих

Фільм Сергія Буковського "Україна: точка відліку" присвячений 20-літтю незалежності. Головний герой фільму - Леонід Кравчук - ділиться спогадами про те, що насправді відбувалося у вищих ешелонах влади під час становлення незалежної України.

24 березня відбувся показ картини в рамках програми "Диктатура та авторитаризм" Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Тоді глядачі влаштували овацію на титрах.

На фестивалі World Media Festival у Гамбурзі "Точка відліку" отримала золоту статуетку в номінації "Документальний політичний фільм".

У створенні фільму взяли участь лектори Одеського Вільного Університету Ярослав Грицак та Семен Глузман, а також учасниця відновлення діяльності Українського Клубу Одеси – Оксана Забужко, зазначають організатори показу фільму в Одесі.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі на День Незалежності покажуть фільм про становлення України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі