четвер, 12 лютого 2015 14:32

В Мінську Макаревич заспівав про Путіна

В Мінську Макаревич заспівав про Путіна
Фото: nn.by

Андрій Макаревич, лідер російського рок-гурту "Машина часу", експромтом виступив в місцевому кафе "Лофт" і заспівав пісню "К нам в Холуево приезжает Путин", повідомляє білоруське видання "Наша Нива".

За інформацією місцевих журналістів, там були присутні і представники білоруської опозиції, а також дружини білоруських політв'язнів - Марина Адамович та Мілана Михалевич.

Із залу музикантові задавали іронічні питання, зокрема публіка відзначила ту неприязнь, з якою про Макаревича говорять пропагандистські російські медіа. Одне із звернень до співака звучало так: "Андрій, зараз на сцені ви виглядаєте краще, ніж вас показують по НТВ". Музикант оцінив жарт і відповів: "Ці ще й не так покажуть".

Хтось інший в залі поцікавився, чи правда, що музикант з президентом Росії помирилися і летіли до Мінська одним літаком. Макаревич, розсміявшись, відповів, що це не так.

Повідомляється, що в найближчі дні на одній з приватних студій він збирається записати пісню білоруською мовою для проекту "Тузин. Перазагрузка".

Зараз ви читаєте новину «В Мінську Макаревич заспівав про Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі