четвер, 11 грудня 2014 15:39

В Дніпропетровську затримали бійця АТО, який продавав гранати

В Дніпропетровську затримали бійця АТО, який продавав гранати
Фото надане ГУ МВС України в Дніпропетровській області

 В місті Дніпропетровськ міліціонери виявили 30-річного чоловіка, який збував гранати та патрони до автомату Калашникова. Виявилося, що він привіз їх із зони АТО.

 "Військовослужбовець прибув у відпустку із зони АТО, прихопивши з собою 18 ручних гранат РГД-5 та Ф-1 із запалами. Також більше 2 тисяч патронів до автомату Калашникова та близько 160 патронів до кулемету Калашникова, - повідомили в дніпропетровській обласній міліції. - Чоловік шукав можливість продати вантаж. Були проведені оперативні заходи, в ході яких міліціонери затримали чоловіка в момент продажу. Вказані предмети були виявлені в авто на стоянці біля одного з супермаркетів міста. Також під час обшуку було виявлено пакет з психотропною речовиною "Амфетамін" вагою 0,5 грамів".

 За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами чоловіка може отримати ув'язнення від 3 до 7 років.

Зараз ви читаєте новину «В Дніпропетровську затримали бійця АТО, який продавав гранати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі