четвер, 23 серпня 2018 13:39

Усі вражені: Ада Роговцева виступила для військових

Усі вражені: Ада Роговцева виступила для військових
Акторка Ада Роговцева з дочкою Катериною Степанковою виступили для військових на Донбасі Фото: Facebook

Акторка театру та кіно Ада Роговцева показала уривок із вистави "Схоже на щастя" у прифронтових селищах Майорське та Жованка на Донеччині. Виступила для місцевих жителів і військових. Після цього виступила в Авдіївці. Режисером вистави стала донька акторки Катерина Степанкова.

Про особливий виступ українських артистів за лічені кілометри від лінії розмежування на своїй сторінці у Facebook повідомив голова військово-цивільної адміністрації Володимир Весьолкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ада Роговцева просить Петра Порошенка проголосити Рік утвердження державної мови

"У нас у Жованці та Майорську всі у шоці... Культурному шоці. До нас завітали неймовірні Ада Роговцева разом із онуком та донькою Катериною Степанковою, Лариса Руснак, Світлана Орліченко. Вони чарівні!"– написав він, опублікувавши кілька кадрів із виступу.

4 роки акторка їздить з концертами на Донбасс. Постійно виступає і в Дніпровському госпіталі, де лікуються поранені воїни.

"За допомогу українським військовим Росія призначила заочно їй 3 роки в'язниці. А їй все одно. Бо їхати до окупантів намірів не має. Заробітки "за поребриком" вважає вибором між грошима та гідністю. Людина, яка зробила для себе рішучий вибір на користь гідності", - каже керівник Авдіївської військово-цивільної адміністрації Павло Малихін.

Герой України Ада Роговцева згадала, як 10 років тому довелось пообідати за одним столом з президентом Росії Володимиром Путіним.

Зараз ви читаєте новину «Усі вражені: Ада Роговцева виступила для військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі