середа, 16 травня 2007 14:37

Усі 6 членів родини Саркозі переселилися в Єлисейський палац (ФОТО)
6

Жак Ширак, який 12 років знаходився на посту Президента Франції, після промови до Ніколя Саркозі покинув Елисейській палац, де знаходиться робоча і житлова резиденція президента Франції. Відтепер Ніколя проживатиме там зі своєю сім"єю.

Саркозі народився в Парижі в родині угорських емігрантів. Після розлучення батьків переїхав жити до дідуся-єврея в Грецію. Тоді хлопчикові було п"ять років.

Одружувався Саркозі двічі. Від першого шлюбу має двох синів. У другої дружини Сесілії, 49 років, дві доньки. Два роки тому вона закрутила роман із 45-річним працівником компанії з організації бенкетів. Потім повернулася до чоловіка.

Під час першого туру виборів подружжя прийшло голосувати разом. Проте наступні два тижні Сесілії не бачили на людях. В оточенні Саркозі кажуть, що пара знову посварилася. Однак на виступ чоловіка після оголошення результатів Сесілія прийшла.

Жінка нещодавно зізналася, що не хоче бути дружиною президента та жити в Єлисейському палаці.

— Я не бачу себе в ролі першої леді, — сказала вона. — Для мене це нудно. Я люблю носити військові штани і ковбойські чоботи.

"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Усі 6 членів родини Саркозі переселилися в Єлисейський палац (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі