вівторок, 14 листопада 2017 14:04

Українського музиканта вперше номінували на премію Grammy

Українського музиканта вперше номінували на премію Grammy
Українська скрипалька Ассія Ахат стала номінанткою на Греммі Фото: Tv.ua

Українська скрипалька Ассія Ахат презентувала в Лос-Анджелесі інструментальний альбом All-in. Його висунули на здобуття премії Grammy в восьми номінаціях. Ахат стала єдиним українським виконавцем, кому вдалося потрапити в список номінантів.

Ахат доведеться змагатися за нагороду з Ріаною, Кеті Перрі та іншими артистами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Асія Ахат шокувала новим образом

Музичним продюсером альбому став Умберто Гатіка - 16-разовий володар премії, який раніше працював з такими зірками, як Тіна Тернер, Андреа Бочеллі, Селін Діон і Майкл Джексон. Про це повідомляє прес-служба зірки.

Альбом представляє собою збірник хітів у виконанні скрипки з оркестром. Робота над альбомом тривала кілька років у різних містах - Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Парижі. У збірнику представлені 13 композицій різних років. У створенні нового звучання артистці допомагав гітарист Дін Паркс.

Українська скрипалька і співачка Ассія Ахат, яка не так давно оголосила про своє повернення на сцену, днями презентувала публіці нову пісню "Диско".

Зараз ви читаєте новину «Українського музиканта вперше номінували на премію Grammy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі