пʼятниця, 23 червня 2017 15:56

Асія Ахат шокувала новим образом
3

Асія Ахат
Фото: Прес-служба
Асія Ахат
Асія Ахат

Відома українська скрипалька та співачка Ассія Ахат повернувшись днями з Америки, де співачка відзначала свій день народження і дописувала альбом з продюсером Мадонни Умберто Гатікою, Ассія шокувала оточуючих своїм перевтіленням. Коли в новому образі Ассія увійшла до павільйону, де проходили зйомки, вся команда здивувалася.

"Ми зрозуміли, що перед нами Ассія, тільки коли про це сказав режисер", - зізналися учасники знімальної групи. Навіть найближчі люди співачки, коли вона показала їм фотографії зі зйомок, здивувались і не відразу її впізнали.

На такий експеримент Ассія Ахат пішла заради нового відео на пісню "Переплетает". Надихнули артистку на зміну іміджу одна з найстильніших красунь в фешен-індустрії, британська модель і актриса Кара Делевінь, яку сам Люк Бессон запросив на головну роль у своєму фільмі "Валеріан і місто тисячі планет", і американська співачка албанського походження Рита Ора.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Ассія Ахат назвала ім'я 100-мільйонного пасажира аеропорту "Бориспіль"

Сюжет кліпу поки тримається в секреті, але режисер відео, відомий зоряний фотограф Соня Плакидюк, для якої ця робота стане дебютом в ролі кліпмейкера, відкрила завісу таємниці:

"Це найефектніший образ, який коли-небудь був у Асії Ахат. До початку зйомок я його подумки приміряла на неї, тому не знепритомніла, коли побачила, чого не скажеш про нашу команду - у багатьох дійсно трапився шок".

Заради нового іміджу хотіли обрізати довге волосся співачки, але стилісти знайшли незвичайний вихід з положення. За словами режисера, якби стояла задача поголити зірку наголо, заради мистецтва зважилися б і на цей сміливий крок.

"Але у нас не було мети епатувати, ми пішли на це з естетичних міркувань, хотіли показати всю глибину цієї роботи. Ассія володіє дуже цікавою зовнішністю, їй йде багато з того, що зараз актуально. Такі зачіски є сучасною світовою тенденцією. Багато зірок вибирають подібні образи, адже вони підкреслюють авангардность. Ассія завжди була авангардним артистом, тяжіла до незвичайних брендів і стилістичних рішень, тому мені здалося, що хто, як не Ассія, зможе оцінити таку метаморфозу. Тим більше, що серед українських артистів ще ніхто подібного не робив ", - сказала Соня Плакидюк.

Відомо, що в відео на пісню "Переплетает" співачка покаже глядачам нову себе. Прем'єра кліпу запланована на середину цього літа.

Зараз ви читаєте новину «Асія Ахат шокувала новим образом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі