четвер, 25 липня 2019 21:45

Українці виступили на шоу "Америка має талант"

Представники українського театру тіней VERBA SHADOW взяли участь у шоу "Америка має талант" на телеканалі NBC, США. Вони створюють вистави за допомогою світлотіні, акторської гри і професійних акробатичних постановок. На шоу "Америка має талант" показали історію про чарівників, що нагадувала "Гаррі Поттер" та "Володар перснів".

Автор: З особистого архіву колективу.
  VERBA SHADOW мріють дати концерт у американському місті Лас Вегас та вважають, що шоу "Америка має талант" їм у цьому допоможе.
VERBA SHADOW мріють дати концерт у американському місті Лас Вегас та вважають, що шоу "Америка має талант" їм у цьому допоможе.

"Завжди хочеться вірити в диво і чарівництво, і дитині і дорослому. Ось і ми вирішили з театром Верба перенести публіку в химерний світ ілюзії і чаклунства. Використавши деякі цікаві технологічні прийоми в номері WIZARD", - каже режисер постановки Володимир Марін.

Виступ VERBA SHADOW тепло прийняли на кастингах шоу. Поки невідомо, чи пройде колектив у наступні етапи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український театр виступить на міжнародному фестивалі у Великій Британії

Зйомки програми "Америка має талант" відбуваються у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Зараз рейтинги шоу талантів в середньому 12 млн глядачів. Грошовий приз за перше місце складає $1 млн. Виплачувати їх будуть протягом 40 років, як фінансова щорічна рента.

До цього представники театру тіней VERBA SHADOW брали участь у схожих програмах - Mam Talent Польща, Das Supertalent Німеччина, "Минута Славы" Росія, France Digital Talent Франція та місцевому "Україна має талант".

Зараз ви читаєте новину «Українці виступили на шоу "Америка має талант"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі