пʼятниця, 12 жовтня 2012 11:36

Україна на Франкфуртському ярмарку представила власну розробку

Україна на Франкфуртському ярмарку представила власну розробку
Фото: AP

На 64-ому Міжнародному книжковому ярмарку у Франкфурті-на-Майні Україна презентувала захисну марку для друкованої продукції. Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

"Особливу зацікавленість відвідувачів стенду України викликала захисна марка, розроблена Держкомтелерадіо України спільно з Українським науково-дослідним інститутом спеціальних видів друку для захисту друкованої продукції від контрафакту, що є досить актуальним для сучасного книговидавця", – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у Держкомтелерадіо, президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Олександр Афонін взяв участь у науково-практичній конференції, присвяченій боротьбі з електронним та друкарським піратством, під час якої обговорювався світовий досвід у зазначеній сфері, а також можливі способи захисту видань від контрафакту.

Україна представила на своєму стенді різножанрову літературу видавництв "Балтія-Друк", "Мистецтво", "Старий Лев", "Букрек", "Союз", "Наш час", "Ярославів Вал" та ін. Крім того, у ярмарку беруть участь видавництва "Либідь", "Личности", "Соло", "Фоліо", "Нора-Друк", "Кальварія", "Дуліби".

Представники української делегації задіяні в багатьох програмних заходах ярмарку, ведуть переговори про співробітництво з видавництвами інших країн.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, 64-ий Франкфуртський міжнародний книжковий ярмарок (ФРН) відкрився у середу, 10 жовтня. Ярмарок, де традиційно презентуються найкращі зразки видавничої продукції, цього року зібрав понад 7000 експонентів.

Зараз ви читаєте новину «Україна на Франкфуртському ярмарку представила власну розробку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі