понеділок, 04 червня 2007 13:29

У зірки світового балету Вадима Писарєва народилася дочка

У художнього керівника Донецького театру опери і балету ім. Солов"яненка Вадима Писарева 29 травня народилася третя дитина - дочка Софія, пише "Сегодня".

Дружина Писарева - прима донецької трупи Інна Дорофєєва. Не дивлячись на те, що це її третя дитина, балерина – у прекрасній формі. Вадим Писарев вже забрав маму і дочку з пологового будинку.

За інформацією газети "Сегодня", хресними Софійки стануть директор благодійного фонду "Олімп" Анатолій Євмін і дружина директора Донецького театру опери і балету Інна Рябенька.

Хрещена старшої дочки Писарева Саші — Людмила Янукович.

Однією з перших сім"ю Писаревих привітала Анастасія Волочкова, яка приїхала з виступом у Донецьк 3 червня, і привезла у подарунок дитячі дрібнички. Як сказав "Сегодня" Вадим Писарев, "Анастасія перетанцювала вже весь наш репертуар, за винятком "Жизелі". І саме головну партію балету Адана балерина представила на сцені Донецького театру опери і балету. Публіка проводжала Волочкову оваціями. У Донецьку Волочкова зупинилася у готелі "Донбас Палас".

Зараз ви читаєте новину «У зірки світового балету Вадима Писарєва народилася дочка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі