понеділок, 16 лютого 2015 17:07

У Криму зняли власний пропагандистський фільм про анексію півострова

У Криму зняли власний пропагандистський фільм про анексію півострова

У Криму зняли перший після анексії півострова повнометражний художній фільм. Головні ролі в ньому зіграли місцеві журналісти. Фільм, на виробництво якого пішло 6 місяців, був вироблений на місцевому телеканалі "Крим".

Сюжет бойовика "Поцілувати незнайомку" нагадує малобюджетні фільми категорії В.

Події розгортаються у Криму після референдуму в березні 2014 року. Співробітниця Ради міністрів автономної республіки намагається зберегти папку з документами, за якою полюють іноземні спецслужби. За допомогою цих паперів агенти намагаються відімкнути в Криму зв'язок, електрика, створити транспортні проблеми. Дівчині, зрозуміло, допомагає російський офіцер-десантник.

"Це звичайна історія, яка могла відбутися і не в Криму", - цитує агентство ТАСС генерального продюсера ТРК "Крим" Бориса Ємця.

Він вважає. Що знімати таке кіно вигідніше, ніж купувати російські серіали.

Нагадаємо, що у Криму на початку вересня 2014 року було прийнято рішення про примусовий викуп Ялтинської кіностудії за ціною приватизації 10-річної давності. Зацікавився студією палкий прихильник політики Путіна Нікіта Міхалков.

Зараз ви читаєте новину «У Криму зняли власний пропагандистський фільм про анексію півострова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі