вівторок, 19 червня 2012 14:52

У конкурсі Одеського фестивалю візьме участь фільм про серійного вбивцю

У конкурсі Одеського фестивалю візьме участь фільм про серійного вбивцю
Кадр з фільму "Янгол смерті". Фото: goodbye.com.ua

15-хвилинна стрічка режисера Володимира Тихого "Янгол смерті" візьме учать у програмі "Український національний конкурс" на цьогорічному Одеському кінофестивалі. Він проходитиме з 13 по 21 липня.

У дядьки Толі рік тому повісилася дружина. Діти живуть закордоном. Чоловік нещасний у своїй самотності. Просить Господа, щоб вчинив суд над всіма поганими людьми, а люди всі погані, і вбив їх. Але Бог не відповідає на молитви і дядько Толя бере його функції на себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм Ренати Літвінової увійшов до програми Одеського кінофестивалю

"Стає серійним маніяком-убивцею. Фільм про апокаліпсис у його душі. Але стрічка дуже весела, багато чорного гумору. Нещодавно показував її комісії Держкіно, то жінки, які за 20 років роботи чого тільки не бачили, під стільці падали від сміху. А голова Держкіно Катерина Копилова вже декілька тижнів з фільму цитує репліку бабусі про маленьку дівчинку, яку щойно закопав головний герой. "З неї б все одно нічого хорошого не вийшло б: або блядь, або на базар", - розповів Володимир Тихий.

Стрічка увійшла до альманаху "Україна, гудбай!", де режисер виступив продюсером.

"Сценарій "Янгола смерті" написала чудова молода авторка — Марися Нікітюк. Її тексти - наступний крок від Подерв'янського. Соціальна поетика, доведена до повного абсурду. Ніби все дуже реалістично, але водночас і нереально", - додав режисер.

Зараз ви читаєте новину «У конкурсі Одеського фестивалю візьме участь фільм про серійного вбивцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі