середа, 11 травня 2011 09:31

Спецтема: Євробачення-2011

У Дюссельдорфі відбувся перший півфінал "Євробачення"

У Дюссельдорфі відбувся перший півфінал "Євробачення"

У німецькому Дюссельдорфі відбувся перший півфінал пісенного конкурсу "Євробачення-2011". За його підсумками з 19 учасників у фінал вийшли виконавці з Сербії, Литви, Греції, Азербайджану, Грузії, Швейцарії, Угорщини, Фінляндії, Росії та Ісландії.

Переможців відбіркового етапу визначали за змішаною системою. Голоси, подані телеглядачами під час голосування по телефону і за допомогою повідомлень, були складені з голосами професійного журі, пише Lenta.ru.

Другий відбірковий тур пройде 12 травня також на сцені Dusseldorf Arena. У ньому беруть участь представники Австрії, Білорусі, Бельгії, Боснії та Герцеговини, Болгарії, Кіпру, Данії, Естонії, Македонії, Ірландії, Ізраїлю, Латвії, Молдови, Румунії, Словаччини, Словенії, Швеції, Нідерландів та України.

Нагадаємо, учасниця від України Міка Ньютон виступить у другому півфіналі завтра під номером 6.

Фінал "Євробачення-2011" відбудеться 14 травня.

Автоматично до фіналу потрапляють представники так званої великої "п'ятірки" країн-засновниць конкурсу - Великої Британії, Іспанії, Італії, Франції та господині нинішнього музичного змагання Німеччини, повідомляє РИА "Новости".

Всього в конкурсі бере участь 43 країни, але змагатися за перемогу у фіналі буде тільки 25 - по десять переможців кожного з півфіналів і представники країн "Великої П'ятірки", куди в цьому році вперше після 14-річної перерви повернулася Італія.

Зараз ви читаєте новину «У Дюссельдорфі відбувся перший півфінал "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі