вівторок, 29 липня 2008 15:21

У Британії відкрився перший в світі готель з піску (ФОТО)
5

Незвичайний "пісочний готель" був побудований британською готельною компанією з метою почати відродження у Британії пляжного туризму, повідомляє Топньюз.ру.

Він розташований на пляжі Веймут (WeymouthBeach), який знаходиться на південному побережжі однойменного містечка в графстві Дорсет. Пісочний готель нагадує своєю формою величезний казковий замок або фортецю.

Для будівництва "пісочного готелю" команді з чотирьох скульпторів, чий робочий день складав 14 годин, знадобилося вісім днів, або 600 годин. І близько тисячі тонн піску.

"Пісочний готель" пропонує нічліг просто неба всього за 10 фунтів стерлінгів, що недивно, адже навіть ліжка в номерах зроблені з піску, а про такі зручності, як туалет, можна забути.

Даху теж немає, проте цей факт керівництво готелю подає як перевага - у постояльців є можливість спостерігати за зірками.

Прийом заявок на бронювання номера в готелі ще відкритий. Проте потенційним постояльцям слід поквапитися - термін експлуатації споруди завершиться з першим дощем.

Зараз ви читаєте новину «У Британії відкрився перший в світі готель з піску (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі