четвер, 03 квітня 2014 16:03

Товстун Депардьє і красень Капітан Америка вийшли на стежку війни – у кіно з 3 квітня
8

Перший месник: Друга війна
Стартап

Третій тиждень поспіль на широкі екрани виходить український фільм. Такого не траплялося ніколи за часів Незалежності. На цей раз кіномани-патріоти матимуть змогу переглянути довгоочікуваний жаховичок у 3D "Синевир". Крім нього в прокат виходить ще сім фільмів майже на будь-який смак. Фаворитами вікенду є фантастичний екшн про Капітана Америку "Перший месник: Друга війна" та французький детектив з Жераром Депардьє " Мізерере".

Синевир

"І живе тут страшний монстр Песиголовець, котрий ночами ходить навколо озера в пошуках своєї нової жертви", - розповідає страшну історію перед вогнищем один з протагоністів картини.

Сюжет стрічки переносить глядача в 70-і роки на береги карпатського озера, на честь якого і названо фільм. Компанія молодих людей збирається на пікнік. Вночі, сидячи перед вогнищем, вони починають розповідати страшні історії. Один з хлопців лякає всіх байкою про кровожерливу тварюку Песиголовця, яка живе в цих краях. Та як тільки він закінчує "вигадану" легенду – з лісу доноситься протяжне виття, від якого холоне кров…

"Синевир - першопроходець в багатьох сенсах. Але головне - це, звичайно ж, перший український фільм у 3D, за який не соромно", - оkino.ua.

Замок в Італії

- Я повністю щаслива – каже головна героїня стрічки.
- У тебе ані мужика, ані дітей, ані роботи. Як ти взагалі живеш? – запитує у неї мати.

Сорокарічна Луїза зустрічає молодого Натана. Вона – походить зі шляхетного і бездітного роду. Він – актор невдаха, який, мабуть все життя шукатиме своє місце під сонцем. Їх, мабуть, не об'єднує нічого окрім відчуття, що вони не на своєму місці і нічого не можуть з цим поробити. Це історія про кохання і розлучення, про втрату сімейної реліквії та рідної людини, про спроби відшукати себе у житті, які закінчуються відчуттям ще більшої заплутаності.

"Вийшов інтимний, щоденниковий фільм про власне минуле, знятий з турботливим, але при цьому і аж ніяк не сентиментальним поглядом", - Time-Out.

Перший месник: Друга війна

"Твоя робота – подарунок людству. Ти змінив це століття", - говорять капітанові Америці.

Капітан Америка продовжує боротися за справедливість. На цей раз він виходить на тропу війни пліч о пліч з російським вбивцею, відомим, як "Зимовий солдат", а також Джеймсом "Бакі" Барнсом. Під час боротьби за світло в нашому світі – Стів Роджерс, який скривається під костюмом Капітана Америки, намагатиметься знайти себе.

"Візуальний ряд не затьмарює головне достоїнство картини - розумний і тонкий сценарій, що дозволяє плоским персонажам коміксів стати переконливими", - Ведомости.

Аттіла Марсель

"Потрібно втопити погані спогади в потоці маленьких радостей. Ось і все лікування", - кажуть підприємливі бабці.

В центрі цієї стрічки-казочки жив-був собі піаніст Поль. Його повсякдення обмежувалося піаніно та школою танців, якою завідувала його тітка. Вона разом з іншою старою аристократкою намагалася зробити з Поля справжнього музиканта-віртуоза. Тож щодня вони зомбували його вправами за музичним інструментом. Від цього Поль страждав, адже в нього просто не було можливості відчути справжнє життя. Та одного дня він зустрічає мадам Пруст, сусідку з четвертого поверху. Вона знає рецепт загадкового чаю, який може викликати давно забуті спогади. І з цього моменту життя Поля змінилося.

"Прекрасна колоритна стрічка, про те, як хороші спогади і музика можуть розбудити людину", - Hollywood Reporter.

Рейд 2

"Якщо ми хочемо очистити місто – тобі доведеться дістатися до кожного з них", - слухає настанови головний герой-каратист.

Офіцер Рама – єдиний, кому вдалося вижити після кривавої бані, показаної в першій частині цієї франшизи. Він намагається почати життя з чистого аркушу. Однак минуле не полишає його в спокої і скоро злодії вбивають його брата. Щоб помститися своїм кривдникам він вступає у великий злодійський синдикат, де швидко підіймається до найвищих рівнів. З цього моменту кожен його невірних крок може стати фатальним.

"Другий "Рейд" можна дивитися без оглядки на приквел, але не забуваючи про те, що він вийшов куди більш "чорним" - а вже скільки крові буде у вже запланованої третьої частини – геть складно уявити", - The Village.

Мізерере

"Я не боюсь померти. Я боюсь не встигнути вбити їх", - говорить коп у виконанні Жерара Депардьє.

Одного дня у вірменському соборі в Парижі вбивають чилійського біженця, який був регентом хору хлопчиків та органістом. Офіцер поліції Касдан негайно розпочинає власне неофіційне розслідування. Згодом до нього приєднується слідчий Волокін з відділу по захисту прав неповнолітніх. Разом вони дізнаються, що в минулому з цього хору зникло кілька хлопчиків, котрими керував небіжчик. За цим злочином слідують ще більш криваві вбивства…

"Бойові сцени, погоні та інше не вразили взагалі. Але акторська гра була осудною – ніяких кривлянь", - kinopoisk.ru.

Ну, і для тих, хто незважаючи на бойкот російської продукції все ж продовжує дивитися фільми наших північних сусідів:

Стартап

"Те, що тебе не вбиває – робить тебе сильнішим", - повторює затаскану істину протагоніст стрічки.

Пройшовши через цілу низку поневірянь, протагоніст картини все ж досягає свого – відкриває власну прогресивну справу, яка згодом переростає у наймасштабніший пошукач у Росії "Яндекс". Як зберегти віру в свої сили, коли навколо вирує хаос пострадянського суспільства? Чим доводиться пожертвувати, аби досягти своєї мети? На всі ці питання доведеться відповісти протагоністові, аби донести свою мрію до людства.

"Як підсумок - фільм "Стартап" краще дивитися, ніж ігнорувати, хоча б для того, щоб потім відстежити розвиток теми виникнення російських комп'ютерних геніїв і їх розповсюдження по всьому світу", - Российская газета.

Piter. Літо. Любов

"Я прибув в цей задрипаний Санкт-Петербург. Куди це ти мене заслав, придурок?" - ділиться своїми враженнями головний герой комедії.

Двадцятип'ятирічний британець Еліот вирішив кардинально змінити власне життя. Для цього він кидає викладання танців в Оксфорді та перебирається в Петербург. В Росії він планує зустріти свого брата, котрого ніколи не бачив. Крім того, в культурній столиці наших північних сусідів він зустрічає дівчину. Однак на те, щоб розібратися у власних почуттях до неї він має всього лише тиждень.

"Так, фільм не стане класикою, не переглядатиметься по десять раз і не розійдеться на цитати, але точно викличе посмішку, створить настрій а когось, може навіть змусить купити квиток до Пітера на вихідні", - The Hollywood Reporter.

Зараз ви читаєте новину «Товстун Депардьє і красень Капітан Америка вийшли на стежку війни – у кіно з 3 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі