четвер, 02 серпня 2018 14:33

The Hardkiss заспівали про корабельну катастрофу

The Hardkiss заспівали про корабельну катастрофу
Нова пісня The Hardkiss розчулила мережу. Фото: Дзеркало тижня

Український гурт The Hardkiss випустив нову пісню Free Me ("Звільни мене"). Вона увійде до 3-го альбому гурту "Залізна ластівка", який вийде у вересні цього року.

"Чоловік, який вижив після корабельної аварії, схопився за уламок і звертається до Бога. Він просить звільнення від всього поганого, від болю, який міг заподіяти іншим. Він розуміє, що майбутнього не буде, якщо не відпустити своє минуле. Але ми любимо хеппі-енди, тому людина почута, прощена і бачить бажаний берег", - розповідає про ідею пісні вокалістка гурту Юлія Саніна.

Також колектив представив відео до пісні. Його знімали у студії, де проводився запис майбутньої платівки. Режисером став гітарист гурту Вал Бебко.

"Ми завершуємо роботу над альбомом, і нам захотілося поділитися подробицями того, що відбувається. У відео немає нічого зайвого: тільки група, студія та музика. Періодично спливають кадри з минулого - наші найважливіші та найцікавіші виступи. Для артиста вихід на сцену - це теж своєрідне звільнення, обмін енергією", - каже Бебко.

19 листопада The Hardkiss наживо представлять матеріал із нового альбому "Залізна ластівка" у столичному Палаці спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому кліпі The Hardkiss замість кораблів спалили прапори

У лютому 2018-го визначили переможців премії "Viva! Найкрасивіші". Солістка The Hardkiss Юлія Саніна разом зі співаком Сергієм Бабкіним отримала статуетку "Вибір Viva!".

Зараз ви читаєте новину «The Hardkiss заспівали про корабельну катастрофу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі