понеділок, 13 березня 2017 06:59

"Тачки-3" вийдуть в прокат цього літа

"Тачки-3" вийдуть в прокат цього літа
Головний герой мультфільму "Тачки" Блискавка Маккуїн Фото: IgryGame.org

В мережі з'явився трейлер анімаційного фільму "Тачки 3". Сиквел вийде в прокат влітку 2017 року.

У центрі сюжету мультфільму "Тачки-3" - вже добре відомий фанатам попередніх частин гоночний автомобіль Блискавка Маккуїн, який виявляється не готовим до епохи машин нового покоління, що мчать по треку з неймовірною швидкістю.

Щоб повернутися в гру, Маккуїн вирішує звернутися до молодого, але талановитого механіка Круз Рамірез, яка розробляє безпрограшний план перемоги.

З її допомогою, натхненний історією старовинної машини Дока Хадсона і підтримкою своїх старих друзів Метра, Саллі і Рамона, герой сподівається знову розірвати фінішну стрічку.

Минуле продовження стрічки "Тачки 2" вийшо в прокат в 2011 році. В ньому Блискавка із друзями вирушає у навколосвітню подорож і бере участь у найвідоміших перегонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За мотивами вірша Тараса Шевченка зняли мультфільм – опублікували тизер

Ролі озвучували Оуен Вілсон (Блискавка МакКвін), Крістела Алонсо (Круз Рамірес), Армі Гаммер (Джексон Шторм), Ларрі-кабельник (Сирник), Бонні Гант (Саллі), Чіч Марін (Рамон), Майкл Волліс (Шериф), Пол Дулі (Сержант).

"Тачки" - анімаційний фільм, представлений студією Волта Діснея та виготовлений студією Pixar. Дія фільму відбувається у світі, населеному антропоморфними автомобілями та іншими транспортними засобами. В український прокат перша стрічка вийшла 15 червня 2006 року.

Зараз ви читаєте новину «"Тачки-3" вийдуть в прокат цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі