середа, 29 листопада 2017 11:35

"Свати" лікують: актори заступилися за скандальний серіал

"Свати" лікують: актори заступилися за скандальний серіал
Українські актори висловилися з приводу заборони серіалу "Свати" Фото: http kino-nik.ru

Українські актори, що знімалися у проектах студії "Квартал 95", висловилися з приводу заборони серіалу "Свати".

"Я перебуваю в деякому шоці від всього того, що діється і обговорюється навколо серіалу "Свати". Я мала честь зніматися в цьому серіалі і дуже пишаюся цим фактом. Повірте, у нас дуже мало знімають кіно і серіалів, які по-справжньому несуть у світ позитивні емоції і виховують в людях духовні цінності. Про яку пропаганду може йти мова, якщо нічого крім любові "Свати" не пропагують! Цей серіал, як і багато інших проектів "Кварталу 95", знятий на високому рівні, а самі хлопці ж давно довели, що є затятими патріотами нашої Батьківщини", - зазначає акторка Олеся Жураковська, пише kino-nik.ru.

"Свати" про сім'ю, про любов, про прості істини і головні цінності . Ну, це ж так здорово і так безболісно для країни! Швидше навіть навпаки - лікувально! Життєво необхідно людям зараз це просте людяне тепло і добро! Хіба ні? Дайте можливість цим проектом жити, щоб він допоміг жити нашим людям сьогодні! Не треба змішувати! Не треба все в купу! Нехай кожен відповідає за свої слова! Я за свої слова відповідаю! ", - каже акторка Катерина Кістень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як же ви дістали, моралізатори хрінові" - лікар Комаровський жорстко прокоментував скандал навколо "Сватів"

"Ми не повинні ставати заручниками цієї ситуації через одну тільки людину (Добронравова. - Авт). Це ж український продукт, знятий в Україні, силами українських кіношників ... Це просто абсурд!", - запевняє актор Володимир Горянський.

"Я не в курсі, що саме говорив Федір Добронравов, але яке це має відношення до самого серіалу? Мені здається, важливіше переконати людину, щоб він поміняв свою точку зору на рахунок якогось питання, ніж просто забороняти кіно з його участю. Я - за те, щоб "Свати" були, і глядачі мали можливість дивитися цей якісний продукт, зроблений на відмінному рівні. Причому тут не тільки хороші акторські роботи, але і гідна робота режисера, продюсерів. Це вітчизняний проект, яким потрібно гордиться, а не його забороняти!, - говорить актор Станіслав Боклан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Идите в жопу: Зеленський відповів тим, хто підтримав заборону "Сватів"

"Не так давно мені скасували спектакль, тому що він грається російською мовою. Антирадянський спектакль. Спектакль, який підіймає тему внутрішнього звільнення від ладу, який нас виховував і ламав. Тепер забороняють серіал "Свати". Серіал, про сімейні цінності, про те, з чого треба починати, щоб побудувати здорове суспільство. Ви скажете- все питання в акторах. Але !!! Якщо я люблю фільми Звягінцева - про кожного з нас, про світобудову, я буду їх дивитися, тому що вони творять зі мною чудеса, хоч він і "звідти". Тому що у справжнього мистецтва немає кордонів держави, релігії, статі і всього, що роз'єднує. Ви скажете - ти знімалася у Кварталу, звичайно, ти їх захищаєш. Так. Знімалася. І скажу, що це порядні, чесні люди. Ось скоро вийде зі мною ефір "Розсміши коміка" - і ви побачите, що вони реально чесні ", - каже актриса Ольга Жуковцова-Кияшко.

Міністерство культури України внесло російського актора Федора Добронравова, який виконує одну з головних ролей в популярному телесеріалі "Свати" студії "Квартал 95", в "чорний список" - перелік осіб, які загрожують нацбезпеці країни.

Зараз ви читаєте новину «"Свати" лікують: актори заступилися за скандальний серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі