середа, 02 жовтня 2019 13:51

Студія Disney зніме кіноверсію "Білосніжки"

Студія Disney почала підбір акторів для рімейку "Білосніжка і семеро гномів". Зйомки почнуть у березні 2020-го.

Режисером кіноверсії "Білосніжки" стане Марк Вебб, відомий за роботою над "Нова Людина-павук". Сценарист — Ерін Крессіда, працювала над сценарієм "Дівчина у потягу". Композиторами виступлять Бендж Пасік і Джастін Пол. Це автори пісень City of Stars з оскароносного "Ла-Ла Ленд" і This Is Me із "Найвеличнішого шоумену".

"Білосніжка і семеро гномів" став першим повнометражним мультфільмом Діснея. Вийшов на екрани 1937-го. Зібрав у прокаті $185 млн — $3 млрд сучасними грошима. Створений на основі однойменної казки німецьких фольклористів братів Грімм.

Автор: youtube.com
  "Білосніжка і семеро гномів" 1937-го став першим повнометражним мульфільмом Діснея
"Білосніжка і семеро гномів" 1937-го став першим повнометражним мульфільмом Діснея

Зла мачуха принцеси Білосніжки вважала себе найкрасивішою жінкою на світі. Дізнавшись, що її пасербиця гарнішаза неї, дуже розлютилась. Наказала відвести дівчину в ліс і вбити. Добрий лісничий відпустив Білосніжку. У лісі вона натрапили на будинок семи гномів-шахтарів. Почала з ними жити, допомагати по господарству. Дізнавшись про це, мачуха підсунула білосніжці отруєне яблуко. Вбиті горем гноми поховали Білосніжку в кришталевій труні. Але поцілунок закоханого принца воскресив принцесу, за сюжетом.

Першим ігровивм фільмом студії Disney на основі класичної анімації став "Попелюшка". 2015-го картина зібрала у світовму прокаті $543 млн.

Цьогоріч на екрани вийшли дві перезняті стрічки від Disney — "Король Лев" і "Аладін".

2020-го анонсовано вихід нових "Русалоньки" та "Мулан".

Зйомки нової інтерпретації "Білосніжка і семеро гномів" відбудуться у Ванкувері, Канада. Акторський склад ще невідомий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Джокер" і "Малефісента 2": що варто подивитись у жовтні

У Німеччині знайшли надгробок історичного прототипу Білосніжки. Звали дівчину Марія-Софія фон Эрталь. Виявили пам'ятку спадкоємці будинку в баварському місті Бамберг. Надгробна плита із темно-сірого мармуру має овальну форму та прикрашена білими зірками.

"Благородна героїня християнства — тут вона спочиває після перемоги віри істинної в очікуванні Світлого Воскресіння", — написано на могилі.
Зараз пам'ятка знаходиться в музеї єпархії Бамберга.

Зараз ви читаєте новину «Студія Disney зніме кіноверсію "Білосніжки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі