четвер, 05 листопада 2020 00:45

Стівен Кінґ назвав найкращий серіал року

Стівен Кінґ назвав найкращий серіал року
Стівен Кінґ радить подивитися серіал про геніальну шахматистку з наркотичною залежністю. Фото: Pinterest

Американський письменник Стівен Кінґ розповів про серіал 2020-го, який йому найбільше сподобався.

"Я подивився багато серіалів упродовж цього проклятого року. Знаю, що не один такий. Найкращий з кращих – "Хід королеви". Абсолютно захопливий! Я думав, ніщо не зрівняється з фільмом "Суд над Чиказькою сімкою", але цей серіал перевершив його", – пише Кінг в Twitter.

15-річна Бет Гармон живе в дитячому притулку. Виявляє в собі талант гри в шахи. Стає знаменитою після перемоги на чемпіонаті США. Щоб обіграти російського гросмейстера, має подолати наркотичну залежність та емоційні зриви, за сюжетом.

Серіал за романом фантаста Волтера Тевіса 1983-го зняв режисер Скотт Френк. Відомий за стрічками "Росомаха", "Марлі та я", "Логан", "Перекладач".

2008-го роман мав екранізувати актор Гіт Леджер. Це мав бути його режисерський дебют. Того ж року загинув.

Головну роль виконала 24-річна Аня Тейлор-Джой. Знімалась у горорі "Відьма" та трилері "Спліт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Професор починає розв'язувати халат. Нюхає дівчачі коліна, намагається поцілувати - пройшов фестиваль "Сучасної української драми"

Після другого сезону закрили серіал "Касл-рок" за творами Стівена Кінґа. Він об'єднував персонажів з 7 його книжок. Письменник вважає, що історія варта більшого.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Кінґ назвав найкращий серіал року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі