четвер, 15 серпня 2019 13:33

Співпраця з PornHub: акторка Disney закинула дитячі серіали та зняла порно
3

Белла Торн виступила в ролі режисера та зняла свій перший порнографічний фільм
Фото: @bellathorne
Абелла Дейнджер - порноактриса, яка зіграла головну роль у фільмі Белли Торн
Small Hands - порноактор, який зіграв головну роль у фільмі Белли Торн

Американська актриса 21-річна Белла Торн, яка раніше знімалась у серіалах від Disney, дебютувала в першій режисерській роботі. Дівчина зняла порнографічний фільм.

Торн співпрацювала з порно-порталом PornHub. Головні ролі дістались порнозіркам Абеллі Дейнджер та Small Hands. Стрічка отримала назву "Вона і Він".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порносайти передають дані користувачів навіть у режимі "інкогніто"

"Зйомки проходили досить цікаво. Ми знімали секс в реальному часі, ніколи не мала такого досвіду. Атмосфера була досить кумедною", - прокоментувала Торн.

За словами актриси, її фільм "Вона і Він" - це дослідження відносин між чоловіком і жінкою, який борються за владу і домінування.

"Якщо ви вважаєте, що порно - це щось недоречне і заподіює вам дискомфорт, мені дуже шкода, але не змушуйте інших людей відчувати себе винними за те, що подобається їм", - поділилась з підписниками Белла.

Дівчина представить свій перший фільм на Ольденбургському кінофестивалі в Німеччині.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от abella danger (@dangershewrote)

Нещодавно стало відомо, що стримінговий сервіс Netflix опублікував перший сезон серіалу "Голий режисер". Стрічка розповідає про японського режисера Тору Муранісі, який здійснив революцію в порноіндустрії в кінці ХХ століття.

Зараз ви читаєте новину «Співпраця з PornHub: акторка Disney закинула дитячі серіали та зняла порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі