четвер, 30 червня 2011 12:27

Сільський режисер витратить 50 тисяч грн на зйомку фільму

Сільський режисер витратить 50 тисяч грн на зйомку фільму

Сільський режисер 46-річний Владислав Чабанюк із села Легедзине Тальнівського району Черкащини виграв 50 тисяч гривень в одному з конкурсів творчих ідей. Отримані кошти Владислав планує витратити на завершальні зйомки та монтаж історичного фільму "Казка про Чорного Козака".

"Ми запізно зареєструвалися, – зауважив Чабанюк. – Конкурс уже тривав більше місяця. Переможців визначали в трьох номінаціях: соціальна ідея, творча ідея і бізнес ідея. За місяць ми стали лідерами в номінації творча ідея".

На сайті зареєструвалося майже 900 учасників. Читачі своїм голосуванням визначали лідерів. Владислав з ідеєю фільму про українське село ХVІ століття лідирував із великим відривом.

"Конкурс проводився у три етапи: спочатку визначили 50 кращих ідей, згодом серед них – трійку лідерів. На завершальному етапі ці троє в шоу на каналі МТV визначали переможця. Про свою ідею журі розповідав сам автор. Був конкурс серед груп підтримки. Слава Богу, ми пройшли до кінця й перемогли. Після відрахування податків, десь місяця за три отримаємо гроші", - додав Чабанюк.

Зйомки "Чорного Козака" в очікуванні грошей не припинятимуть.

"Цей конкурс нас неабияк виручив. Тепер фільм точно закінчимо в цьому році", - зауважив режисер.

Кілька років тому Сашко Лірник написав "Казку про Чорного Козака". Сюжет казки вмістився на двох сторінках. Владислав Чабанюк написав з неї сценарій на 120 сторінок.

Зараз ви читаєте новину «Сільський режисер витратить 50 тисяч грн на зйомку фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі