понеділок, 02 листопада 2015 17:13

Серіал "Доктор Хто" продовжили ще на п'ять років

Серіал "Доктор Хто" продовжили ще на п'ять років

Серіал "Доктор Хто" триватиме ще п'ять років, розповів виконавчий продюсер проекту Стівен Моффат видання Variety.

"Серіал, безумовно, триватиме ще як мінімум п'ять років, я бачив бізнес-план,- сказав Моффат. - І я думаю, він буде йти набагато довше. Це телевізійний хижак, який може вижити за будь-яких обставин, тому що кожного учасника проекту можна замінити. Таке можна сказати не про всіх серіали".

Повідомляється також, що серіал залишить актриса Дженна Колман, що грала компаньйона Доктора Хто Клару Освальд з 2012 року. Спеціально для різдвяної серії в проект повернеться Алекс Кінгстон, яка виконала роль професора Рівер Сонг.

Doctor Who - найтриваліший науково-фантастичний серіал в світі. Він стартував у листопаді 1963 року на каналі "Бі-бі-сі". Зйомки були зупинені в 1989 році і відновилися в 2005-м. Головний герой епопеї — винахідливий інопланетянин Доктор Хто подорожує в часі і просторі на машині під назвою TARDIS. Роль Доктора Хто виконали більше десяти акторів. З 2013 року Доктора грає Пітер Капальді.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Доктор Хто" продовжили ще на п'ять років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі