понеділок, 09 лютого 2015 18:09

Сергій Бабкін вирушає у міні-тур по обласних центрах України

Сергій Бабкін вирушає у міні-тур по обласних центрах України

Наприкінці лютого актор і музикант Сергій Бабкін проїдеться з міні-туром по обласних центрах України. З 20 по 22 лютого заплановані виступи артиста відповідно в Миколаєві, Одесі та Вінниці. Про це повідомляє Cultprostir.

Програма, з якою Бабкін виступатиме на майбутніх гастролях, має назву "Праздничный..." і присвячена 10-річчю сольної кар'єри екс-учасника гурту 5nizza. До неї увійдуть пісні з різних альбомів, у тому числі з останньої на сьогодні платівки музиканта "Сергеевна", присвяченій його доньці Веселині. Організатором гастролей виступить концертне агентство Star-Podium. Одеський виступ 21 лютого, зокрема, запланований в залі місцевої філармонії.

Нагадаємо, що днями відбулася прем'єра документального фільму "Олександр Довженко. Одеський світанок", де Сергій Бабкін зіграв відомого українського режисера. На осінь заплановано возз'єднання групи 5nizza, у складі якої музикант став відомим на початку 2000-х років разом з Андрієм Запорожцем, автором проекту Sunsay.

 

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бабкін вирушає у міні-тур по обласних центрах України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі