пʼятниця, 20 липня 2018 12:42

Рояль біля моря та атмосфера щастя: 5 особливостей Koktebel Jazz Festival-2018

Рояль біля моря та атмосфера щастя: 5 особливостей Koktebel Jazz Festival-2018
Джаз Коктебель: 5 особливостей фестивалю Фото: koktebel.info

16-19 серпня у Чорноморську Одеської області пройде Koktebel Jazz Festival. Президент і засновник фестивалю Лілія Млинарич назвала 5 головних особливостей цьогорічного заходу.

"По-перше, нам уже 16 років. По-друге, ми повертаємо джаз у загальний фестивальний простір - нова сцена Jazz&Blues Cafe з новою програмою та чудовими хедлайнерами із Швеціі, Німечинни, Сербії, Ізраїлю та України. По-третє, прем'єра короткометражного фільму JAZZ&MORE, який знімався минулого року впродовж всіх чотирьох днів фестивалю. Він вийшов дуже яскравим та веселим і добре розповідає саме про атмосферність. Пункт чотири - це наші "фішечки": акустичний рояль на сцені, яку розміщено безпосередньо біля моря, оркестр у програмі Олега Скрипки, зовсім нові програми наших хедлайнерів: Morcheeba, Martina Topley-Bird, Koop Oscar Orchestra, ONUKA, DakhDaughters, Laura Marti та інших. Багато нової та яскравої украінської музики, наш "Артішок" і дитяча програма". А по-п'яте - це прекрасне море і дуже красивий пляж, неймовірна атмосфера літнього щастя та окремої реальності для всіх наших відвідувачів", - сказала Лілія Млинарич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча показала зірковий відпочинок на Чорному морі

Koktebel Jazz Festival існує 16 років і є найстарішим українським фестивалем. За роки існування на фесті виступали ManSound, ТНМК, Катя Чілі, Гайдамаки, Олег Скрипка. Тут були відкриті ДахаБраха, The Hardkiss, Jamala, PaniValkova.

Перший день фестивалю Koktebel Jazz Festival буде українським.

Зараз ви читаєте новину «Рояль біля моря та атмосфера щастя: 5 особливостей Koktebel Jazz Festival-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі