вівторок, 17 квітня 2007 10:42

Режисер "Людини-павука" зніме "Хобіта"

Творець "Людини-павука" Сем Реймі готовий приступити до зйомок пріквела "Володаря кілець" - фільму "Хобіт". Таку заяву зробив сам режисер в інтерв"ю Entertainment Weekly.

"Якщо Пітер Джексон більш не хоче займатися цим проектом, і Боб Шейї має намір запропонувати "Хоббіта" мені, і вони обидва будуть не проти передати мені кермо влади, це буде чудово. Я люблю цю книгу. Вона набагато більше орієнтована на дітей", - сказав Реймі. Він також підкреслив, що вважає Джексона одним з кращих режисерів сучасного кінематографу.

У свою чергу, президент виробничого департаменту компанії Sony, який володіє франшизою "Людина-павук", підтвердив, що четверта частина фільму буде знята і виразив надію, що Сем Реймі знов займе режисерське крісло, а виконавці головних ролей повернуться до своїх героїв.

Нагадаємо, що в листопаді 2006 року прес-служба Пітера Джексона розповсюдила лист режисера, в якому він повідомив, що кінокомпанія New Line, що є тимчасовим власником прав на екранізацію творів Толкієна, офіційно відмовилася від його послуг як режисер "Хобіта". Причиною розриву став позов Джексона проти своїх колишніх роботодавців, яких режисер звинуватив у приховуванні частині винагороди, що належала йому.

Трохи пізніше глава New Line Боб Шейї заявив, що не дозволить Джексону зняти "Хобіта" ні за яких обставин. Він також уточнив, що "Хоббіт" вийде на екрани не пізніше 2009 року, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Режисер "Людини-павука" зніме "Хобіта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі