пʼятниця, 10 грудня 2021 16:29

Режисер "Гри в кальмара" розповів, чого чекати в наступному сезоні

Режисер "Гри в кальмара" розповів, чого чекати в наступному сезоні
У наступному сезоні головний герой стане активнішим. Фото: Reuters

Режисер південнокорейського серіалу "Гра в кальмара" Хван Дон Хек сказав, що в новому сезоні головний герой постане зовсім з іншого боку.

Сон Гі-Хуна - учасник №456 у новому сезоні стане емоційнішим. Раніше він пасивно реагував на події та був добрим, пише Entertainment.

Режисер каже, що головний герой повернеться в гру.

"У першому сезоні ми побачили, що Гі-Хун - персонаж, чия людяність розкривається тільки в певних ситуаціях. Його емпатія проявляється в пасивній манері. Але я подумав, що в другому сезоні через те, що він дізнався з ігор, його емоційний відгук буде активнішим", - зазначив Хван Дон Хек.

У нових серіях більше часу приділять внутрішнім переживанням акторів, щоб фанати могли краще зрозуміти мотиви героїв. Розкриють історію братів - ведучого й детектива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гра в кальмара" отримає продовження

"Щодо ведучого, який також був у минулому переможцем, він став ведучим, як Дарт Вейдер. Дехто в підсумку перетворюється на джедаїв, а дехто - на Дарта Вейдера. Я думаю, можливо, Гі-Хун потрапить у певну критичну точку, де також пройде випробування", - сказав режисер.

Стримінговий сервіс Netflix оцінює, що його найпопулярніший серіал "Гра в кальмара" принесе компанії майже $900 млн.

Перші 2 хв. південнокорейського шоу за перші 23 дні з дати прем'єри подивилися майже 132 млн осіб.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Гри в кальмара" розповів, чого чекати в наступному сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі