субота, 14 листопада 2020 12:52

Продовжують заробляти: хто очолив рейтинг найбільш високооплачуваних мертвих зірок

Продовжують заробляти: хто очолив рейтинг найбільш високооплачуваних мертвих зірок
Майкл Джексон посів перше місце серед найбільш високооплачуваних померлих знаменитостей за версією журналу Forbes. Фото: youtube.com

Американський співак Майкл Джексон очолив список померлих зірок із найбільшими прибутками. Його дохід 2020-го становив $48 млн.

Рейтинг зірок, які продовжують заробляти після смерті, опублікував журнал Forbes. У переліку з 13 прізвищ - два нові. Це репер Juice WRLD, який помер у грудні 2019-го, та баскетболіст Кобі Браянт, який загинув під час аварії вертольота в січні цього року.

Повний список має такий вигляд:

Співак Майкл Джексон, дохід — $48 млн;

Письменник Доктор Сʼюз, дохід — $33 млн;

Мультиплікатор Чарльз Шульц, дохід — $32,5 млн;

Гравець у гольф Арнольд Палмер, дохід — $25 млн;

Співак Елвіс Преслі, дохід — $23 млн;

Баскетболіст Кобі Браянт, дохід — $20 млн;

Репер Juice WRLD, дохід — $15 млн;

Співак Боб Марлі, дохід — $14 млн;

Рок-музикант Джон Леннон, дохід — $13 млн;

Музикант Prince, дохід — $10 млн;

Співак Фредді Меркʼюрі, дохід — $9 млн;

Рок-музикант гурту The Beatles Джордж Гаррісон, дохід — $8,5 млн;

Акторка Мерілін Монро, дохід — $8 млн.

Forbes пише, що кілька із представлених знаменитостей отримали великі виплати завдяки стримінговим сервісам. Наприклад, щоденний американський комікс, який створив Чарльз Шульц, підписав вигідну угоду з Apple TV+, в результаті якої покійний мультиплікатор опинився на третьому місці. А Netflix виклав "великі гроші" за мультсеріал про Елвіса Преслі та біографічний фільм про Мерілін Монро.

Гольфіст Арнольд Палмер заробляє після смерті на контракті з компанією Arizona Beverages, яка виробляє його однойменний лимонадний чайний напій з льодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майкл Джексон випустив кліп Black or White

Торік анонсували байопік про Майкла Джексона. До роботи над стрічкою візьметься англійський продюсер Грем Кінг, який працював над фільмом "Богемна рапсодія" про рок-гурт Queen.

Зараз ви читаєте новину «Продовжують заробляти: хто очолив рейтинг найбільш високооплачуваних мертвих зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі