четвер, 06 серпня 2015 10:56

З'явився перший тизер серіалу Скорсезе і Джаггера про рок-н-рол

З'явився перший тизер серіалу Скорсезе і Джаггера про рок-н-рол

Творці серіалу "Вініл" на каналі HBO, який розповідає про мінливості музичної індустрії Америки 1970-х років, виклали перший тизер на офіційній сторінці шоу в Instagram. Режисером виступив Мартін Скорсезе, продюсерами - фронтмен групи The Rolling Stones Мік Джаггер і співавтор "Клану Сопрано" Теренс Вінтер.

На короткому відео відображені канонічні атрибути рок-н-ролу: гітари Gibson, барабанна установка, мікрофон, дівчата і вінілові платівки.

Як повідомляє Collider, сюжет розгортається навколо голови звукозаписної компанії Річі Фінестра, який намагається врятувати свій бізнес і йде на різні хитрощі, відчуваючи на собі всі підводні камені індустрії.

У картині задіяні Олівія Вайлд ("Доктор Хаус") і Боббі Каннавале ("Підпільна імперія"). Одна з ролей дісталася синові Міка Джаггера.

 

Реліз "Вінілу" намічений на 2016 рік.

Скорсезе і Уінтер раніше вже працювали разом над серіалом "Підпільна імперія" (HBO) про епохи сухого закону в США, де обидва виступили виконавчими продюсерами. Вінтер також написав сценарій для фільму "Вовк з Уолл-стріт", за що був номінований на "Оскар". Співпраця Скорсезе і Джаггера почалося в 2008-му, на зйомках документального фільму "The Rolling Stones. Хай буде світло", в якому показаний концерт групи.

HBO (Home Box Office) — американський кабельний телевізійний канал. На його рахунку такі популярні шоу, як "Гра престолів", "Прослушка", "Справжній детектив" і "Секс у великому місті".

 
Зараз ви читаєте новину «З'явився перший тизер серіалу Скорсезе і Джаггера про рок-н-рол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі